PUUR NOORDWIJK

maandag 15 februari 2010

‘The heat is on’; 300ste Hyvesvriend, reclamewagen, fotoactie, EditieNL

Op alle mogelijke niveaus werkt PUUR NOORDWIJK naar de komende gemeenteraadsverkiezingen. Zo was er zaterdag 13 februari de overhandiging van een taart aan de 300ste Hyves-vriend van PUUR NOORDWIJK, Karin Plaizier-Weterings, door onze nummer 3, Taetske Visser.

Sinds de lancering vriendensite: www.puurnoordwijk.hyves.nl nu iets meer dan een week geleden, hebben al 330 Noordwijkers zich aangesloten. Onze 400ste Hyvesvriend mag, waarschijnlijk eind deze week, ook een taart verwachten. Deze zal worden overhandigd door de jongste kandidaat uit de ‘toptien’ van PUUR NOORDWIJK, Erwin van der Aart.

Zaterdag 13 februari was ook de dag waarop de PUUR NOORDWIJK-reclamewagen voor het eerst in Noordwijk te zien was (zie foto).

De fotoactie op
http://www.puurnoordwijk.nl/, waarmee 1.000 of 500 euro valt te winnen voor een vereniging, loopt als een trein. In de eerste week waren er al meer dan 300 stemmen uitgebracht op de foto’s van de mooiste prachtplek of de lelijkste schandplek van Noordwijk.

Op het Vuurtorenplein, één van de ‘lelijkste schandplekken van Noordwijk’, was begin deze week EditieNL te gast. Geïnterviewd werd Martin Ruis (nr. 12 op de lijst) die zijn ergernis uitsprak over o.a. het bezoek aan Noordwijk van nationale partijbonzen. Allemaal ter gelegenheid van de verkiezingen.

Ruis: “Het is hetzelfde als wanneer ik mij opgeef om mee te doen aan het programma X-factor en vervolgens Marco Borsato stuur om op te treden. Dat is dan leuk en aardig maar puur volksverlakkerij. Dat laatste vind ik ook bij die zogenaamde grootse plannen voor een zeejachthaven in Noordwijk. Laten we eerst nu eens ‘gewoon’ proberen om zonder ruzie te maken een nieuw zwembad te bouwen, starterswoningen te realiseren en eindelijk het Vuurtorenplein weer tot ‘prachtplek’ en dus visitekaartje van Noordwijk te maken.”

PUUR NOORDWIJK is een initiatief van WenS, collegepartij Verenigd Noordwijk en een brede groep positief kritische Noordwijkers en de enige écht onafhankelijke inwonerspartij van Noordwijk met oog & oor voor alle groepen in de Noordwijkse samenleving!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten